Leder
Svein SteffensenTlf. 90 16 55 35Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nestleder
Eva Ruud
Tlf. 98 67 05 51

mailto:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Økonomiansvarlig
Thomas Elstrøm
Tlf. 95 42 79 66Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Styremedlem
Anett Glittfjell
Tlf. 45 20 83 20Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Styremedlem
Elin SamuelsenTlf. 40 24 32 04Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.