Leder
Lene Beate BjørgeTlf. 45 41 10 12Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nestleder
Svein Steffensen
Tlf. 90 16 55 35

Økonomiansvarlig
Thomas Elstrøm
Tlf. 95 42 79 66Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Styremedlem
Therese HansenTlf. 47 25 85 38Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Styremedlem
Elin SamuelsenTlf. 40 24 32 04Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.