Om oss

Om oss

Sande Musikkorps

Sande Musikkorps skal: ·      
Være et av de ledende, mest attraktive og etterspurte korps i gamle Buskerud og Vestfold. ·        
Ha et miljø som er preget av samhold, åpenhet, trygghet, spilleglede og stor takhøyde ·      
Gi medlemmene mulighet til å utvikle seg på sitt instrument og i samspill med andre ·      
Framstå som en kulturinstitusjon ·      
Være et janitsjarkorps med god besetning i alle grupper

Litt historikk

  Sande musikkorps er et korps for alle. Vi har veldig godt miljø, og jobber med rekruttering kontinuerlig gjennom å være synlige i bygda. Ha samarbeidsprosjekter med andre aktører, ha gode instruktører og dirigent som inspirerer. Vi ønsker å gjøre hverandre gode ved å oppmuntre og være tilstede på øvelser, delta på gruppeøvelser og seminarer.  
Korpset har ca. 40 spillende medlemmer, og aktivitet, entusiasme og musikalsk nivå må sies å være meget bra. Aktivitetene spenner fra tradisjonell spilling 17. mai til konkurranser i NM janitsjar, showkonsert, julekonsert, utekonserter og spilling på humanistisk konfirmasjon.  Ved våre konserter prøver vi å nå et større publikum ved å spille et variert repertoar, med gode solister/innslag både i og utenfor korpsets rekker.  

Har du lyst til å spille med oss?

  Vi vil med dette invitere musikere fra Sande og omegn som kjenner det kribler litt når vi er ute og opptrer, og som får lyst til å spille. Dere er hjertelig velkomne som nye medlemmer. Vi har fast øvelse hver torsdag kl 18.30-21.30 på Kommunelokalet i Sande.  
Søk
Driftes av Styreportalen AS